KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rada Rodziców

Rada Rodziców XIII LO w Łodzi

Kompetencje Rady Rodziców określa art. 54 ust. 1 Ustawy z dnia 7 września 1991 r. o systemie oświaty (tekst jedn. Dz. U. z 2017 r., poz. 2198 z późn. zmianami ), art. 83 ust. 4 Ustawy z dnia 14 grudnia 2016 r. Prawo Oświatowe (Dz. U. z 2017 r., poz. 59 z późn. zmianami) oraz statut Szkoły.

Rada Rodziców XIII Liceum Ogólnokształcącego w bieżącym roku szkolnym liczy 25 osób.

  • Przewodnicząca: Magdalena Borkowska
  • Zastępca: Wiesława Stefaniak
  • Sekretarz: Barbara Wesół

Zasady funkcjonowania Rady Rodziców XIII LO są określone w Regulaminie Rady Rodziców przy XIII Liceum Ogólnokształcącym im. Marii Piotrowiczowej w Łodzi, uchwalonym 25.10.2018r.

Kontakt: +48 42 657 55 28

NIP Rady Rodziców: 726 17 54 977

Wpłat na Radę Rodziców można dokonywać na nr konta bankowego lub w sekretariacie szkoły: Getin Bank 12 1560 0013 2028 2526 7431 0001

Proszę podać imię i nazwisko dziecka oraz klasę.

Podmiot udostępniający informację:
XIII Liceum Ogólnokształcące im. Marii Piotrowiczowej w Łodzi
data: 14-11-2018
wytworzył: Magdalena Borkowska
data: 14-11-2018
data: 14-11-2018
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 27-05-2018 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 121